
transportbånd, hvorpå maden suser
forbi, det kører gennem hele restauranten, inden det atter kører ind i køkkenet, hvor
kokkene fylder de tomme pladser op med frisklavet mad. Alle kan så selv tage, hvad de vil
have, og betaler først når de går. Prisen udregnes efter hvilken farve underkop maden
blev serveret på og hvor mange portioner man har spist.
Vi kan ikke lade være med at ryste på
hovederne. |
De er godt nok for viderekomne her i
Singapore, selv deres restauranter ligner noget fra en fremtidsfilm.
Vi fortsætter vores sightseeingtour i
Singapore by night ned til Raffels landingsite, hvor vi bliver lige så overrasket. Side
om side med kanalen, hvor små både tøffer rundt på kanalrundfart med turister, ligger
små hyggelige huse i bedste Nyhavn-stil. Det ser ganske hjemligt ud, og atmosfæren
virker meget tiltrækkende. Vi går rundt længe rundt og kigger på livet ved kanalen og
på de små charmerende huse, der i dag fungerer som henholdsvis pub, restaurant og
diskotek. Det virker helt forkert, at de ligger her helt nede ved kanalen tæt omkranset
af store skyskrabere.
Trætte efter en lang dag går vi
tilbage til bilen, for at finde et sted at overnatte. |