På restauranten får vi lov til selv at vælge, hvilken slange vi vil have til middag. Og mens Poul står og ”leger” med maden holder Henrik og jeg os på behørig afstand.

Slangen bliver flået og skåret i små stykker, hvorefter den bliver stegt med løg, chili og enorme mængder af hvidløg.
Den er lige lovligt krydret, da vi får den serveret, men smager meget godt. Selve konsistensen af slangekødet er lækkert og fast, men desværre er der mere ben end kød i en slange, så ½ kilo til 3 mennesker er bestemt ikke meget. Vi får da alle et par mundfulde slangekød og må indrømme, at det smager meget godt.

Vi sidder længe på restauranten og sludrer og drikker øl, og inden vi får set os om, er det blevet langt over midnat. Men der er stadig fuld gang i restauranten, da vi til sidst takker af for i aften og

går tilbage til vores guesthouse, nu med den erfaring rigere, at slangekød smager godt.
Klik her for at komme til forrige dag

Klik her for at komme tilbage til kalenderen

Klik her for at komme til næste dag